2 jul 20:35 / 1 min / rtl4
Tygo haalt voor zijn foto met het thema 'Naakt onder de douche' echt alles uit de kast!
4 jul 15:30 / 29 min / Omrop Fryslân
Zangeres Nynke Laverman, ingenieur Govert Geldof, filosoof Jabik Veenbaas en politica Anja Haga schrijven mee aan 'De bergrede van het vlakke land.' Na de lockdown is het nu tijd voor vernieuwing.
4 jul 19:42 / 2 min / sbs6
Arie Klaassens reed als klein jongetje met zijn vader mee op de vrachtwagen. Nu is hij na een leven lang werkzaam te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur, ernstig ziek.
4 jul 20:53 / 6 min / FOX Sports
De samenvatting van Bayer Leverkusen - Bayern München, de finale van de DFB-Pokal, gespeeld op 4 juli 2020.
5 jul 00:41 / 1 min / nu.nl
Een paraglider vloog afgelopen week in bioscoopsetting boven Turkije. Tijdens de vlucht zat hij op een bankstel en keek hij al snackend tv.
4 jul 15:23 / 4 min / Ziggo Sport
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

ziggo sport
sbs
sbs
rtl
Programma waarin bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.
rtl
Datingprogramma waarin een bekende Nederlander puur natuur gaat daten met twee onbekende singles. Wat gebeurt er als je tijdens een eerste ontmoeting alles al hebt weggegeven en er lichamelijk niets meer te raden valt? Geef je je dan automatisch zelf ook meer bloot? In dit bijzondere liefdesexperiment worden alle barrières weggehaald.