10 apr 14:57 / 42 min / MTV
De date van Britt gaat in een hogere versnelling en Quentin ontdekt de Jamaicaanse roots van Jamecia. Ook de vierde ex, komt aan op de Beach. Dat betekent 'trouble in paradise' voor de acht sexy singles in Ex on the Beach: Double Dutch.
19 mei 17:34 / 2 min / nu.nl
De Britse prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, heeft zaterdag in de St. George's Chapel van Windsor Castle het huwelijk gesloten tussen de twee.
8 mrt 2014 20:45 / 2 min / rtl4
Norma's Universum is een opvang locatie voor maar liefst 200 voormalig verwaarloosde dieren. Loretta is voor Koffietijd op bezoek geweest bij haar en dit heeft veel indruk op haar gemaakt. Zij gaat Norma helpen met het geld dat zij met Weet Ik Veel gewonnen heeft.
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
mtv

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

mtv
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

mtv

Geordie Shore is een Engelse realityserie die wordt uitgezonden door MTV. Geordie is een bijnaam voor een inwoner van Newcastle upon Tyne.

De serie draait om een aantal jongeren uit Noordoost-Engeland die met elkaar in een huis gaan wonen. En laat zien hoe de groep uitgaat en welke relaties er ontstaan, zowel onderling als met mensen van buitenaf.

mtv
nu.nl