3 jul 2018 21:30 / 8 min / rtl5
John van den Heuvel spoort Roger Lips op in Dubai, alwaar hij hem confronteert met de aanklacht tegen hem van faillissementsfraude.
18 jan 20:40 / 41 min / KRO-NCRV
De finaleweek met dit keer als uitdager Rob Kemps.
18 jan 20:30 / 40 min / sbs6
Multimiljonair Peter Gillis krijgt wederom een financiële tegenvaller te verwerken als wordt besloten dat de Horeca dicht moet. Zaak dus om vooruit te kijken! Nicol denkt graag mee met haar 'familiehuizen concept', alleen verschillen haar ideeën pijnlijk veel met die van manlief Peter. Ook zoon Mark krijgt het weer zwaar te verduren, dit keer niet op het park, maar in de sportschool.
15 jan 21:37 / 5 min / CNN
Former Director of National Intelligence James Clapper discusses the attack on the Capitol and what to do about the extremists who have fallen for President Donald Trump's election lies.
18 jan 18:41 / 0 min / nu.nl
Bij het chemisch bedrijf Croda Europe in Gouda heeft maandag een grote brand gewoed. De brand ontstond rond 10.30 uur in een opslagtank met vetten. Uit voorzorg werd een aantal omwonenden geëvacueerd.
17 jan 23:05 / 63 min / Ziggo Sport
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

rtl
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
rtl
npo
In dit programma gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen.
rtl
Spectaculaire muzikale zoektocht, waarin op zoek wordt gegaan naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De coaches scouten blind de talenten en leiden de kandidaten op voor de weg naar de finale.
rtl