16 mrt 17:04 / 1 min / nu.nl
Een stoeltjeslift in het Georgische skigebied Gudauri sloeg vrijdag op hol. Mensen werden uit de lift gelanceerd en bij het eindstation knalden stoeltjes tegen elkaar. Tien mensen raakten gewond.
15 mrt 20:30 / 49 min / rtl5
De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevreesde kampvuur aangestoken. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goede afloop?
14 mrt 00:00 / 44 min / MTV
De Geordies sluiten de laatste dagen in het huis af met een knaller. Steph en Abbie praten het uit en er wordt geroddeld over hoe close Marnie en Aaron zijn. Sam vraagt Chloe op een date. Zal ze het huis verlaten als zijn vriendin?
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
nu.nl
rtl, rtl5
Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Tien dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen?
rtl, rtl4, rtlxl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

MTV

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

MTV

Geordie Shore is een Engelse realityserie die wordt uitgezonden door MTV. Geordie is een bijnaam voor een inwoner van Newcastle upon Tyne.

De serie draait om een aantal jongeren uit Noordoost-Engeland die met elkaar in een huis gaan wonen. En laat zien hoe de groep uitgaat en welke relaties er ontstaan, zowel onderling als met mensen van buitenaf.

rtl, rtl4, rtlxl
Zoektocht naar vocaal talent bij kinderen tussen de zes en veertien jaar volgens dezelfde stappen als bij 'The voice of Holland'.