27 nov 20:10 / 5 min / rtl4
Sezina Kelsey zingt "All By Myself" van Céline Dion bij The Blind Auditions van The voice of Holland.
28 nov 20:30 / 90 min / KRO-NCRV
Aan het einde van het schoolseizoen is de animo om te feesten groot onder de schoolgaande jeugd. De politie krijgt argwaan nadat een van de feestgangers op verdachte wijze om het leven komt en begint een grondig onderzoek. Dan raakt officier van Justitie Nora Linde er persoonlijk bij betrokken en lopen de spanningen snel op. Rechercheur Alexander Forsman is nieuw op Sandhamn en moet meteen aan de bak.
27 nov 11:24 / 3 min / CNN
Former multi-weight class world boxing champion Roy Jones Jr. sits down with Don Riddell to discuss his bout with former heavyweight world champion Mike Tyson.
27 nov 19:32 / 42 min / net5
In de halve finale moeten de kandidaten Martin Benns 'Toffee Apple' dessert namaken. Ze krijgen drie uur en 45 minuten de tijd met vijf minuten voor het opmaken van de borden.
23 okt 10:06 / 14 min / Nickelodeon
De club heeft eindelijk de tombe bereikt om hun laatste missie te volbrengen. De graal kan geplaatst worden maar waar? Zullen Tut Anch Amon en Amneris nu voorgoed herenigd worden? Joyce en Patricia wachten op hun vriendjes...
24 nov 00:00 / 40 min / MTV
Het coronavirus wordt een steeds grotere dreiging, terwijl Chelsea net naar Los Angeles moet voor haar werk. Leah en de meisjes gaan in zelfisolatie om Ali te beschermen. Briana heeft stiekem een nieuwe vlam, wat weleens helemaal mis kan gaan.
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

rtl
Spectaculaire muzikale zoektocht, waarin op zoek wordt gegaan naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. De coaches scouten blind de talenten en leiden de kandidaten op voor de weg naar de finale.
rtl
Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.
sbs
ziggo sport
rtl
Realityprogramma waarin drie Nederlandse gezinnen de kans krijgen om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Lukt het de gezinnen hun droom te verwezenlijken en te wennen aan hun nieuwe land? Wordt het vertrek een vergissing of wordt het helemaal het einde?