24 okt 17:35 / 24 min / KRO-NCRV
Jacobine Geel voert een bijzonder en uitgebreid gesprek met de gevierde Amerikaanse psychotherapeut dr. Edith Eger. Ze overleefde ternauwernood het vernietigingskamp Auschwitz, waar ze moest dansen voor de beruchte dokter Josef Mengele. De inmiddels 93-jarige Edith Eva Eger schreef het indrukwekkende boek over haar oorlogsherinneringen 'De Keuze - Leven in vrijheid'. Onlangs verscheen haar nieuwe boek 'Het Geschenk- 12 lessen die je leven kunnen redden'. Jacobine praat met Edith Eger over haar levensgeschiedenis en de inspirerende levenslessen die ze mee wil geven. Ruim dertig jaar had ze een eigen praktijk, waar ze veel mensen vanuit haar eigen ervaringen begeleidde. Eger moedigt aan om gedachten die ons gevangenhouden en het destructieve gedrag dat ons belemmert te veranderen. Ze gaf zelf het voorbeeld hoe je kan kiezen voor de liefde, in plaats van de haat.
18 apr 2019 23:35 / 5 min / rtl7
Tom Beugelsdijk en Soufiane Touzani gaan op bezoek bij de oude basisschool van Tom en daar komen ze een oude bekende tegen!
27 okt 20:57 / 4 min / sbs6
Hier kan je aflevering 'Hart van Nederland - Laat: Huisarts wil meer oog voor niet-coronapatiënten' van Hart van Nederland - Laat uitgezonden bij sbs6 bekijken.
28 okt 19:00 / 47 min / FOX Sports
In de FOX Sports documentaire Sar zie je alles over het leven van 'Abraham' Edwin van der Sar, die deze week vijftig jaar oud wordt. Hij vertelt over zijn rol als Ajax-directeur, maar ook over zijn rijke loopbaan bij Ajax, Juventus, Fulham en Manchester United. Bovendien komen veel oud-spelers en trainers aan het woord over de 130-voudig Oranje-international. 
29 okt 12:40 / 5 min / nu.nl
NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze week: Ook prinses Beatrix zou haar vakantie naar Italië voortijdig hebben afgebroken en Frank en Rogier delen voorlopig geen privéverhalen meer in de roddelbladen.
28 okt 23:09 / 0 min / Ziggo Sport
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

rtl
Programma waarin bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.
rtl
Dagelijkse talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Journalistiek, scherp, onderhoudend en over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.
npo
Talkshow van Jacobine Geel. Ze ontvangt gasten voor gesprekken over actualiteit en 'de zin' in samenleving en cultuur.
rtl
rtl
Programma waarin Mary Borsato en Betty de Groot verliefde stellen te hulp schieten met het organiseren van de perfecte budgetbruiloft.