7 aug 20:05 / 19 min / CNN
After a monstrous blast tore into Beirut, compounding the difficulties of a withering economy, Gebran Bassil tells Becky Anderson "corruption is not our destiny, we have to believe in change."
3 aug 20:35 / 41 min / rtl4
Vandaag worden er knopen doorgehakt. De groepshuizen zijn voorbij en Maxime, Marcel en Milly moeten kiezen met welke singles ze verder willen. Bjorn verrast Milly op de valreep met een persoonlijk cadeau. Maar of dat haar keuze zal beïnvloeden?
16 okt 2019 21:31 / 7 min / net5
Hier kan je aflevering 'S1E1' van Ladies Night uitgezonden bij net5 bekijken.
5 aug 05:41 / 2 min / nu.nl
In de haven van Beiroet vond dinsdag aan het eind van de middag een grote explosie plaats. Door de schokgolf en de explosie zijn in de wijde omtrek ramen gesneuveld.
17 mrt 07:54 / 2 min / AVROTROS
Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.
5 aug 00:00 / 44 min / MTV
De groep geniet van de kennismaking met de nieuwelingen. Het werk wordt even anders als Anna de crew op pad stuurt om namens een feestbeest excuses te maken. De vlam slaat in de pan als Chloe tegen de zin van Nathan aanpapt met nieuweling Ant.
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

cnn
rtl
Datingprogramma waarin een bekende Nederlander puur natuur gaat daten met twee onbekende singles. Wat gebeurt er als je tijdens een eerste ontmoeting alles al hebt weggegeven en er lichamelijk niets meer te raden valt? Geef je je dan automatisch zelf ook meer bloot? In dit bijzondere liefdesexperiment worden alle barrières weggehaald.
sbs
npo
De Lama's improviseren erop los met behulp van inbreng uit het publiek. Niets is zeker en niets ligt vast, dus alles kan gebeuren! Het resultaat is improvisatiecomedy waarin wordt gespuugd, geschreeuwd, geblaft en gescheten.
sbs