20 sep 23:31 / 47 min / MTV
Hier kan je aflevering '1504' van Geordie Shore uitgezonden bij MTV bekijken.
5 sep 2016 21:35 / 2 min / rtl4
Als Wesley en Yolanthe elkaar als 90-jarige zien, zijn ze duidelijk geëmotioneerd. Ze beseffen dat ze elkaar misschien nooit zo zullen meemaken.
16 sep 19:05 / 46 min / BNNVARA
We besteden aandacht aan hulphonden. Ze zijn noodzakelijk, maar soms sta je wel een jaar op de wachtlijst. En filmdistributeur Dutch Filmworks wil illegale downloaders aanpakken, mag dat zomaar? Verder hebben we het over niet-geleverde producten en overige problemen bij OVstore.
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl4, rtlxl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

MTV

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

MTV
MTV

Geordie Shore is een Engelse realityserie die wordt uitgezonden door MTV. Het programma wordt in eerste aanleg opgenomen in Newcastle upon Tyne. De serie is een Engelse variant van de Amerikaanse serie Jersey Shore. Geordie is een bijnaam voor een inwoner van Newcastle upon Tyne. Geordie Shore heeft hetzelfde format als Jersey Shore en de Nederlandse series Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol.

De serie draait om een aantal jongeren uit Noordoost-Engeland die met elkaar in een huis gaan wonen. De serie laat met name zien hoe de groep uitgaat en welke relaties er ontstaan, zowel onderling als met mensen van buitenaf. Ook wordt getoond hoe de jongeren baantjes uitvoeren, bijvoorbeeld als masseur, of in een mobiele spraytansalon.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geordie_Shore

rtl4
Pilotuitzending waarin Linda de Mol Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder de unieke kans biedt om een blik in hun toekomst te werpen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden. De klok wordt twee keer 30 jaar vooruitgezet en Yolanthe en Wesley worden door een team van topgrimeurs levensecht getransformeerd tot twee 60-jarigen en twee hoogbejaarde 90-jarigen. Waar wonen ze als ze 60 zijn? Is hun relatie nog even sterk? En staat de carrière van Wesley nog steeds op één? Hoe zien ze eruit als ze de 90 mogen halen? Wat doet het met hen, als ze zien dat de tand des tijds keihard heeft toegeslagen op hun geliefde? En wat zouden ze als laatste, kort voordat de dood hen zal scheiden, nog tegen elkaar willen zeggen?
rtl5
Datingprogramma waarin iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De alleenstaande, avontuurlijke kandidaten reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een nogal experimentele date. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.