19 sep 2016 17:35 / 4 min / rtl5
De eerste topclass van week 7. Robert Kranenborg en Julius Jaspers maken vandaag een gerecht uit de provincie Flevoland, op geheel eigen wijze; Urker vistaart.
2 jul 23:31 / 45 min / MTV
Hier kan je aflevering '208' van Ex On The Beach Double Dutch uitgezonden bij MTV bekijken.
17 jun 2014 09:51 / 23 min / Nickelodeon
Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!
Uitgelicht: nieuwe afleveringen van je ingestelde favorieten, best bekeken aflevering per zender en door ons geselecteerde programma's.
rtl4, rtl5, rtlxl
Programma waarin gepassioneerde hobbykoks iedere week kookles krijgen van een beroemde sterrenchef. Ook krijgen de deelnemers een gezamenlijke opdracht, waarbij hun teamgevoel en improvisatievermogen op de proef wordt gesteld. De beste hobbykok mag zich uiteindelijk Topchef noemen.
MTV

Negen sexy singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek.. van hun exen! Welke EX is next?

rtl4, rtlxl

Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) is een Nederlandse soap die wordt uitgezonden door RTL4. Goede tijden slechte tijden wordt ieder dag uitgezonden en gaat over de inwoners van het stadje "Meerdijk". In de verhaallijn van Goede Tijden Slechte Tijden worden allerlei gevoelige en maatschappelijke onderwerpen aangesneden. GTST is de oudste soap en langstlopende dramaproductie van Nederland.

MTV
rtl5
Datingprogramma waarin iedere aflevering twee nieuwe singles elkaar voor het eerst naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De alleenstaande, avontuurlijke kandidaten reizen af naar een adembenemend tropisch eiland voor een nogal experimentele date. De singles zijn namelijk op basis van hun voorkeuren gekoppeld aan een potentiële partner, die ze zonder kleren ontmoeten. Het begin van een onvergetelijke ervaring: samen naakt overleven en elkaar leren kennen.
MTV